Σελίδες

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Μόνη και απελπισμένη η Γκρέις Κέλι; Πως κατάφερε να ξεφύγει από ένα γάμο – απάτη



Σοκάρει το πριγκιπάτο του Μονακό η σκηνή της ταινίας για τη ζωή της Γκρέις Κέλι που την παρουσιάζει ως μια δυστυχισμένη γυναίκα, αιχμάλωτη. 

Ήταν αργά, ένα βράδυ του Ιανουαρίου το 1962, όταν η Πριγκίπισσα του Μονακό, Γκρέις Κέλι, πίνει το ποτό της σε ένα από τα 235 δωμάτια του «Ροζ Παλατιού» και έχοντας ως θέα από το μπαλκόνι της, ολόκληρη τη Μεσόγειο. Λίγες μέρες πριν είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ για να παντρευτεί τον Πρίγκιπα Ρενιέ, αφού θεώρησε πως είχε βρει τον ιδανικό άντρα στη ζωή της. 

Έξι χρόνια αργότερα, όμως, ενώ έχει φέρει στη ζωή τον πρώτο κληρονόμο του Πρίγκιπα, τον Αλβέρτο, και μια ακόμα μεγαλύτερη κόρη, την Καρολίνα, εκείνη είναι τόσο απογοητευμένη που ήθελε όσο τίποτε άλλο να γυρίσει πίσω στο σπίτι της στην Αμερική. Και άρχισε να φτιάχνει βαλίτσες… 

Δημοσιευμένη  εικόνα

Εκεί, της έχει προταθεί να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Μarnie», το νέο θρίλερ του Alfred Hitchcock, για ένα εκατομμύριο δολάρια. Σε αντιστοιχία με τη σημερινή αξία του χρήματος, το ποσό αυτό μεταφράζεται σε 7,6 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που το κάνει να είναι ένα πολύ δελεαστικό ποσό. Δεν ήταν όμως τα χρήματα που την έβαλαν σε σκέψεις για το ποια απόφαση πρέπει να πάρει.

Εκείνη, θέλησε να εκμυστηρευτεί τις σκέψεις της στον πνευματικό του συζύγου της –και πλησιέστερο σύμβουλό του- στον Πατέρα Φράνσις Τάκερ. «Τι θα συμβεί αν αποδεχτώ το ρόλο;» ήταν το ερώτημα της Πριγκίπισσας προς εκείνον. Η απάντηση του ήταν αφοπλιστική. «Τα παιδιά σας είναι εκείνα που θα υποφέρουν περισσότερο από όλους. Θα είσαι τυχερή αν τα ξαναδείς. Επίσης, ο κόσμος θα απογοητευτεί πολύ από εσάς» ήταν τα λόγια του πνευματικού.

Η σοκαριστική αυτή σκηνή, είναι βγαλμένη από την ταινία για τη ζωή της Γκρέις Κέλι, την οποία και θα υποδυθεί η Νικόλ Κίντμαν, την οποία και παρουσιάζουν ως μια γυναίκα καταπιεσμένη, θύμα ενός καταχρηστικού άντρα.

Τα παιδιά της Πριγκίπισσας, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, έχουν διαβάσει το σενάριο και το έχουν κατακρίνει. Θεωρούν, πως οι ανακρίβειες σχετικά με την οικογενειακή τους ζωή είναι μεγάλες και πως έχει δοθεί πολύ μεγαλύτερη «glamour» εικόνα, από την πραγματική ζωή τους.

Σύμφωνα με ανάλογο βιβλίο που είχε εκδοθεί το 2007, για τη ζωή της Πριγκίπισσας του Μονακό, ο συγγραφέας ανέφερε πως ο Πρίγκιπας Ρενιέ, άρχισε να απατά τη Χολιγουντιανή σταρ, αμέσως μετά την επιστροφή τους από το ταξίδι του μέλιτος του.

Είναι πολλά τα κακώς κείμενα που λέγονται για την οικογένεια και αμφισβητούν την ευτυχία της Γκρέις Κέλι. Το πόσα και ποια από αυτά είναι πραγματικότητα, μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ. Τα παιδιά τους, όπως είναι λογικό, προσπαθούν με κάθε τρόπο να προστατέψουν τη φήμη των γονιών τους, διαψεύδοντας κάθε προσπάθεια που γίνεται για να βγουν στην επιφάνεια πτυχές της συζυγικής ζωής των γονιών τους.


ΠΗΓΗ:pkool.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: