Σελίδες

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου κατέστρεψαν δολίως τη χώρα!



Ο ενας «ΠΑΠ» αλλοίωσε το ελλειμα και ο αλλος έδεσε τη χώρα στο άρμα της ΜΕΡΚΕΛ-ΔΝΤ!



Η αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ από τον Γ. Παπακωνσταντίνου, τον τότε τσάρο της Οικονομίας, δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου ενός προδιαγραμμένου συμβολαίου θανάτου της Ελλάδος. Σήμερα, η συναρμολόγηση του παζλ όλο και περισσότερο επιβεβαιώνει ότι το μάντρωμα της Ελλάδος στο ΔΝΤ και στον ευρωπαϊκό μηχανισμό «στήριξης», αποτέλεσε δόλια μεθοδευμένο σχέδιο, δρομολογημένο από την Μέρκελ, την Eurostat, το ΔΝΤ και ντόπιους εκτελεστές του, τους Γ. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου!
Καλά θα κάνουν τα διεθνή ΜΜΕ να λουφάξουν και να μην βγαίνουν να διαπομπεύουν δημοσίως τη χώρα για την διαφθορά που υπάρχει εδώ, διότι το σχέδιο της ένταξης της Ελλάδος στο ΔΝΤ και στα Μνημόνια, είναι αποτέλεσμα διεθνούς κυκλώματος διαφθοράς και συνωμοσίας σε βάρος μας:
Ο Γ. Παπανδρέου, αφού εξαπάτησε τον λαό με το «λεφτά υπάρχουν», έβαλε μπρος την κυβερνητική μηχανή για να χώσει την χώρα στο ΔΝΤ και στον δήθεν μηχανισμό στήριξης της Ευρώπης. Η Μέρκελ ήθελε να πετάξει την Ελλάδα στα μπουντρούμια του οικονομικού ελέγχου και προφανώς γι' αυτό τον σκοπό είχε έρθει σε συνεννόηση με τον Παπανδρέου. Ο Α. Λοβέρδος, σημαίνον στέλεχος της τότε κυβέρνησης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «6 ημέρες», επιβεβαιώνει: «Η Γερμανία και ορισμένα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου, ευθύνονται για την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ».
Η χώρα μας δεν είχε κανένα λόγο να μπει υπό τον έλεγχο κανενός διεθνούς οικονομικού ελέγχου. Όλοι θυμόμαστε ότι Γ. Παπανδρέου είχε τη δυνατότητα να αποδεχθεί τη βοήθεια της Ρωσίας όταν του την πρόσφερε απλόχερα ο Πούτιν, στις 10 Φεβρουαρίου 2010 (25 δις) αλλά ο τότε Πρωθυπουργός την απέρριψε αυτοστιγμής!
Με την ίδια ευκολία είχε απορρίψει σοβαρή πρόταση Ομίλου Ομογενών. Το αποκάλυψε σε συνέντευξή της προς την εφημερίδα μας η καθηγήτρια στο Καποδιστριακό Μαρία Τζάνη, η οποία είχε έρθει σε επαφή με εκπροσώπους τον ομογενών: « Είμαι σε θέση να γνωρίζω για την αποτελεσματικότητά τους. Και μπορώ να αποδείξω αυτά που λέω. Πολύ πριν ακόμη υπογραφεί ούτε σύμβαση ούτε Μνημόνιο συζητηθεί και αποφασισθεί, είχαν στα χέρια τους αυτές τις προτάσεις των ομογενών. Εξαίρετες, τις οποίες όμως δεν τις δέχτηκαν, ούτε ο Πρωθυπουργός ούτε ο κ. Πέτρος Χριστοδούλου», δήλωνε η κ. Τζάνη.
Ο οικονομολόγος Κυριάκος Τόμπρας, σε αποκλειστική του συνέντευξη στην «Ε.Ω.» είχε αποκαλύψει με λεπτομέρειες τη συνωμοσία και το δόλιο σχέδιο σε βάρος της οικονομίας της χώρας μας, μέσω συγκεκριμένης χειραγώγησής της. Είχε πει χαρακτηριστικά ο κ. Τόμπρας:
«Η χειραγώγηση συντελέστηκε με την εκτέλεση οργανωμένου, εγκληματικού σχεδίου, με συγκεκριμένες και συντονισμένες μεθοδεύσεις.
Πρώτα, με τη σύνταξη και δημοσίευση, από τους Οίκους Πιστοληπτικής Αξιολόγησης (Moodys, S&P και Fitch) ψευδών και παραπλανητικών εκθέσεων για την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας, προς όφελος συγκεκριμένων πελατών τους (επενδυτικές τράπεζες και κερδοσκοπικά κεφάλαια), οι οποίοι είχαν κατά το 2009 επενδύσει σε Καλυμμένα και Γυμνά Ελληνικά CDS, κεφάλαια τουλάχιστον 10 ΔΙΣ Δολαρίων ΗΠΑ.
Στη συνέχεια, με τη διάδοση των εκθέσεων αυτών, μέσω των Ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ και δια του δήθεν έγκυρου και έγκριτου στόματος ενός οργανωμένου δικτύου αναλυτών, οικονομολόγων, καθηγητών πανεπιστημίου και δημοσιογράφων, Ελλήνων και αλλοδαπών, καθοδηγώντας με δόλο την προσοχή της παγκόσμιας κοινής γνώμης στα αλλοιωμένα στοιχεία του Ελληνικού ελλείμματος του 2009, το οποίο εμφάνιζαν ως δήθεν μεγαλύτερο από το αντίστοιχο της Ιρλανδίας, με τη συνδρομή συγκεκριμένων υπαλλήλων και στελεχών της ΕΛΣΤΑΤ και της EUROSTAT.
Ακολούθησε η συντονισμένη δράση καλυμμένων και ακάλυπτων συναλλαγών ανοικτών πωλήσεων Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου και οι ταυτόχρονες, προσυμφωνημένες συναλλαγές αγοράς και πώλησης καλυμμένων και γυμνών CDS επί Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, δηλαδή από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι και το Μάιο του 2010.
Ο στόχος των μεθοδεύσεων αυτών ήταν η κατάρρευση της εσωτερικής αγοράς, ο αφανισμός της ανάπτυξης, η μεθοδευμένη υπαγωγή της Ελληνικής οικονομίας σε καθεστώς στρατηγικής ύφεσης, η συρρίκνωση του ΑΕΠ και της αγοραστικής δύναμης νοικοκυριών και επιχειρήσεων, προκειμένου να επιτευχθεί η εσωτερική υποτίμηση και η απαξίωση της Ελληνικής οικονομίας, ο αφανισμός των ασφαλιστικών ταμείων, η κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος και των εσόδων του Δημοσίου, ώστε να καταστεί μονόδρομος η εκχώρηση της οικονομικής κυριαρχίας της Ελλάδος στο ΔΝΤ και τους Δανειστές της, η υπαγωγή του Δημοσίου Χρέους στο Αγγλικό δίκαιο και η παραίτηση του Ελληνικού Δημοσίου από την ασυλία επί των περιουσιακών του στοιχείων, προκειμένου οι δανειστές να εξασφαλίσουν τα δάνεια του Ελληνικού Δημοσίου με εμπράγματα δικαιώματα επί της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας».

Δημοσιευμένη  εικόνα

Σε συνέντευξη του στην Realnews (19/3/12) ο πρώην επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας Mανώλης Κοντοπυράκης, υποστήριξε ότι «μαγειρεύτηκαν» τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009. Αναφερόμενος μάλιστα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου στις 7 Οκτωβρίου του 2009, ο τότε μόλις 2 ημερών υπουργός, είχε δηλώσει μετά στόμφου στον επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ: «Θα το ανακοινώσω εγώ το έλλειμμα, γιατί πρόκειται να το αλλάξω». Ο κ. Κοντοπυράκης, χαρακτηρίζοντας πρωτοφανή τη στάση του κ. Παπακωνσταντίνου, τόνισε συγκεκριμένα: «Έμεινα άφωνος, διότι δεν είχα συναντήσει ποτέ τέτοια συμπεριφορά από κανέναν υπουργό. Αυτό ήταν ωμή παρέμβαση».
Η Ζωή Γεωργαντά, μέλος της ΕΛΣΤΑΤ όταν στη θέση του επικεφαλής της Στατιστικής Αρχής είχε τοποθετηθεί ο Α. Γεωργίου, πρώην στέλεχος του ΔΝΤ, κατήγγειλε την προσπάθεια αλλοίωσης-διόγκωσης του ελλείμματος της χώρας. Σε συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Η αλήθεια είναι ότι η χώρα μας είχε ένα από τα μικρότερα ελλείμματα στην ΕΕ και αυτό ήταν 3,9%. Η Γαλλία είχε 7,5%, η Ολλανδία και το Βέλγιο είχαν 5,6%, και η Γερμανία είχε 3,2%». Επίσης η κ. Γεωργαντά είχε επισημάνει ότι «Το έλλειμμα του '09 είχε τεχνηέντως διογκωθεί για να φανεί ότι η χώρα είχε το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την Ευρώπη, ακόμα και από αυτό της Ιρλανδίας που ήταν 14%, με σκοπό να δικαιολογηθούν όλα αυτά τα βαριά μέτρα κατά της χώρας.».
Όταν η ίδια, ως μέλος της ΕΛΣΤΑΤ είχε επισημάνει την προσπάθεια αλλοίωσης του ελλείμματος από τον κ. Γεωργίου ( ο οποίος εκτελούσε εντολές Παπακωνταντίνου) απευθύνθηκε στην Eurostat και τον Γερμανό γενικό διευθυντή της Walter Radermacher. Εκείνος όμως ούτε λίγο ούτε πολύ είπε στην κ. Γεωργαντά να ...κάτσει στ' αυγά της και να μην μιλάει!!!
Αφού όλα πλέον ήταν έτοιμα σύμφωνα με το ...σχέδιο διάλυσης της ελληνικής οικονομίας, ο Παπανδρέου έχωσε με τα μπούνια τη χώρα στα Μνημόνια του ΔΝΤ και της Μέρκελ. Όπως όμως αποκάλυψαν πολλά δημοσιεύματα, ο Παπανδρέου είχε ήδη προετοιμάσει το έδαφος για την είσοδο της χώρας μας στο ΔΝΤ πίσω από τις πλάτες του λαού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με συγκλονιστική αποκλειστικότητα της «Καθημερινής», ο Ντομινίκ Στρος Κάν (τότε επικεφαλής του ΔΝΤ), αποκαλύπτει σε «ντοκιμαντέρ γαλλικού καναλιού πως ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, είχε ζητήσει την παρέμβαση του διεθνούς οικονομικού οργανισμού από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2009, δηλαδή πριν καν περάσουν δύο μήνες αφότου ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας". Να υπενθυμίσουμε, πως το ίδιο διάστημα, ο Γ. Παπανδρέου με επανειλημμένες δηλώσεις του διέψευδε το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΔΝΤ! Έπαιζε δηλαδή πισώπλατα, παιχνίδι στον ελληνικό λαό.
Αργότερα, άλλα δημοσιεύματα, εμφάνιζαν τον Γ. Παπανδρέου να έχει επικοινωνήσει με τον Στρος Καν μερικούς μήνες πριν από τις εκλογές του 2009, συζητώντας το ενδεχόμενο ..τεχνικής βοήθειας του ΔΝΤ προς την Ελλάδα!!!
Όλα τα παραπάνω εξηγούν σε μεγάλο βαθμό, γιατί μέχρι τη μέρα που ο Γ. Παπανδρέου ανακοίνωνε από το Καστελόριζο την προσφυγή στο ΔΝΤ, έκανε ότι μπορούσε για να απαξιωθεί η οικονομία μας και να διασυρθεί η χώρα!
Αυτά τα εγκλήματα συντελέστηκαν σε βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων. Συνωμοσία, με τον διεφθαρμένο διεθνή παράγοντα να κινεί τα νήματα και τους Έλληνες δωσιλόγους να βουλιάζουν τον τόπο και να τον παραδίδουν στα χέρια των τοκογλύφων.
Ζούμε μια εθνική προδοσία για την οποία πρέπει να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι.
Και βεβαίως, οι υπεύθυνοι θα πρέπει να αναζητηθούν και στα προηγούμενα χρόνια. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξή του στην «Ελεύθερη Ώρα» τον περασμένο Μάιο, αναφερόμενος στην αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων έλεγε: «Το ίδιο πράγμα είχε γίνει και επί Σημίτη, το ίδιο είχε γίνει και επί Καραμανλή: Ήταν μια δημιουργική λογιστική όπως την λέγανε, να αλλοιώνουν τα στοιχεία. Αυτό λοιπόν δημιούργησε και την καχυποψία στην Ευρώπη, που ερχόμενοι εδώ, μας έβαλαν τα δύο πόδια σ' ένα παπούτσι. Η αλλοίωση των αριθμών για να μπούμε στην ΟΝΕ, η αλλοίωση των αριθμών από τον κ. Αλογοσκούφη και η αλλοίωση των αριθμών από τον κ. Παπακωνσταντίνου».
Έτσι φθάσαμε ως εδώ!

του Μάκη Βραχιολίδη
"Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: