Σελίδες

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Σκάνδαλο στη ΔΕΣΦΑ: Μισθοί έως και 8.500 ευρώ στα “GoldenBoys”



-Ο Αρ. Ντινόπουλος καταγγέλλει το «φαγοπότι» των «Χρυσών παιδιών» του Γ. Παπανδρέου -Ποιος είναι ο Γ. Παπαρσένος, κολλητός φίλος του Γ. Παπανδρέου και πρωταγωνιστής στον μισθολογικό εκτροχιασμό

Η απίστευτη σπατάλη χρημάτων για τα «Χρυσά παιδιά» του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
Οι αποκαλύψεις για υπέρογκους μισθούς σε… «δικά τους παιδιά» είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο και αποδεικνύουν τελικά πως όντως «λεφτά υπάρχουν»!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αργύρης Ντινόπουλος καταγγέλλει σε ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, τεράστιο σκάνδαλο με υπέρογκους μισθούς έως και 8.500 ευρώ στην ΔΕΣΦΑ.
Την ώρα που ο ελληνικός λαός υποβάλλεται σε σκληρές θυσίες, τα «GoldenBoys» συνεχίζουν να πληρώνονται με παχυλούς μισθούς και μάλιστα εν γνώσει της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών.
Ο κ. Ντινόπουλος, καταγγέλλει ότι ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου) Γιώργος Παπαρσένος εισπράττει 8.500 ευρώ μηνιαίως, ενώ «φρόντισε» ακόμα 45 συναδέλφους του οι οποίοι εισπράττουν από 5.000 έως 7.500 ευρώ μηνιαίως.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ανώτατος μισθός δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 4.750 ευρώ μεικτά!
Ο βουλευτής της ΝΔ, επισημαίνει πως αυτή τη μικρή «λεπτομέρεια» κατάφεραν να την παρακάμψουν βασιζόμενοι «σε δήθεν νομικές γνωμοδοτήσεις δικηγόρων της εταιρίας».
Ποιος είναι όμως ο κύριος Παπαρσένος που συνεχίζει τα εισπράττει τους προκλητικούς μισθούς;
Πρόκειται για τον αδελφό του άλλου κύριου Παπάρσενου στην Ελβετία που ανέλαβε να υπερασπίσει τον Ανδρίκο Παπανδρέου απέναντι στην έρευνα της εφημερίδας LaLiberte.
Φαίνεται τα “GoldenBoys” του πρωθυπουργού της τρόικας και του Μνημονίου κ. Γιώργου Α. Παπανδρέου συνεχίζουν το «φαγοπότι» στις πλάτες του ελληνικού λαού.
Ο κ. Ντινόπουλος κάνει λόγο για «ακραία μορφή κακό-διοίκησης » και για «βαθύ κράτος» το οποίο πλήττει την κοινωνία και την ίδια την ΔΕΣΦΑ, θέτοντας το θέμα υπόψιν του κ. Στουρνάρα.
Αλήθεια, γνωρίζει ο κ. Στουρνάρας για αυτές τις προκλητικές αποδοχές ή το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πώς θα κόψει μισθούς και συντάξεις;

RAMNOUSIA.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια: