Σελίδες

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Κυκλοφορεί το phablet της LG Optimus Vu: με οθόνη 5 ιντσών


Το Optimus Vu: κυκλοφορεί από σήμερα και στην ελληνική αγορά. Με οθόνη 5 ιντσώνκαι με αναλογία 4:3 και ανάλυση 768 x 1024 pixel, το Optimus Vu: κάνει τη διαφορά μεταξύ των παραδοσιακών tablets και τωνsmartphones.

Από την πρώτη του εμφάνιση στην Κορέα το Μάρτιο, το Optimus Vu: πούλησε πάνω από500.000 συσκευές, αναδεικνύοντας την αποδοχή του και την επιτυχία του. Η αποδοχή που έλαβε η συσκευή στην Κορέα προέτρεψε την LG να παρουσιάσει το Optimus Vu: στην Ιαπωνία, όπου έχει λάβει θετικά σχόλια από τους Ιάπωνες καταναλωτές.

Το Optimus Vu: είναι εφοδιασμένο με το γρήγορο τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3, που προσφέρει μια εκπληκτική ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και  απαιτήσεων για ισχύ.

Σε συνδυασμό με την IPS οθόνη υψηλής ανάλυσης 5 ιντσών και με αναλογία 4:3, το Optimus Vu: θα κυκλοφορήσει με μια αναβαθμισμένη έκδοση των QuickMemo καιNotebook, δύο λειτουργιών που μπορούν να αξιοποιηθούν στο μέγιστο χάρη στη μεγάλη οθόνη του.

"Η διαφορετική του σύνθεση κάνει το Optimus Vu: μοναδικό ακόμα και για τη κατηγορία των smartphones 5 ιντσών, τα οποία αναμένουμε να σημειώσουν μεγάλη επιτυχία, όταν γίνουν ευρέως πιο διαθέσιμα", δήλωσε ο κος Ζαφείρης Ψαραδέλλης, Mobile Communications (MC) & ISP Director της LG για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το LG Optimus Vu: τώρα κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, αποτελώντας τον καλύτεροσυνδυασμό smartphone και tablet που ενσωματώνει καινοτόμες λειτουργίες και εντυπωσιακή εμφάνιση για μια νέα καινοτόμα smart εμπειρία.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής διαμορφώνεται στα 599 ευρώ.

Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Δίκτυο: 3G
Οθόνη: 5,0 ιντσών, αναλογία 4:3 XGA IPS με 768 x 1024 pixels
Μνήμη: 32GB
Κάμερα: 8.0MP (οπίσθια) / 1.3MP (μπροστινή)
Μέγεθος: 139.6 x 90.4 x 8.5 (χιλ.)
Βάρος: 168 γρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: